torstai 3. lokakuuta 2013

Identiteettikriisiä ja lihatonta lokakuuta

Katsoin TAMKin elokuvan ja television koulutusohjelman opetussuunnitelmaa ja aloin hymyillä. En vielä tiedä, johtuiko opetussuunnitelman katsomisen aiheuttama hyvä fiilis uutuudenviehätyksestä vai kenties siitä, että se vois olla mun alaa. Se on selvittämisen arvoinen asia kuitenkin. Jos vielä keväällä on tällainen fiilis, teen ne ennakkotehtävät parhaani mukaan ja katson, mihin se kantaa. Siitä lähtien, kun oon pyöritellyt tuota alanvaihdon mahdollisuutta mielessäni, mulla on ollut jotenkin kevyempi olo. Paitsi rahajutuista, mutta yritän olla stressaamatta.

Food Inc.:in ja Madventuresin Riku Rantalan ylipuhumana päätettiin myös siskon kanssa lähteä mukaan lihattomaan lokakuuhun. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että meillä on ekaa kertaa jääkaapissa tofua eikä yhtään lihaa - paitsi sitä meren lihaa, elikkä kalaa. Nyt on kolme päivää takana, ja on kyllä toistaseks tuntunu hyvältä. Mulla on erilainen olo, en vielä tiedä onko se levottomuutta vai kasvis- ja hedelmäpainotteisemman ruokavalion tuomaa energisyyttä.

Spagettia sekä tofu-tomaattikastiketta
En oo näköjään kuukauteen päivittänyt mitään, hui! Pari leffaa tässä on käyty katsomassa, Woody Allenin uusi Blue Jasmine, joka oli ihan hemmetin hyvä ja aaaaa Cate Blanchett sydänsydänsydän, ja The Conjuring, joka oli ihan kammottava mutta hyvä ja aaaa Patrick Wilson näyttää hyvältä vaikka pulisongeissa.

Anteeksi tämän postauksen pointittomuus, ehkä ensi kerralla saatte selkeämmän paketin. Nyt syksyfiilistelyä kuvina.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti