perjantai 24. toukokuuta 2013

Viisuja, viiniä ja kesää

Ah, kameraonnellisuus! Viikko sitten torstaina päätin nimittäin viimein lopettaa kärvistelyn vuoden 2006 digikameran kanssa ja hankkia pitkään haaveilemani minijärkkärin. Päädyin sellaiseen malliin kuin Olympuksen E-PL3, jonka hinta-laatusuhde vaikutti arvostelujen perusteella olevan kohdallaan. Ja oikein hyvältähän se vaikuttaakin! Tosin mut on helppo lumota, näin viimeiset 7 vuotta tuolla vanhentuneella kamerankuvatuksella pärjättyäni.


Eli tässä mää ja uusi rakkaus. En usko että on paljonkaan asioita joita en olisi kuvannut tässä viikon aikana, valmistautukaa siis kuvatulvaan (te kaikki 1-2 lukijaa)!

Lauantaina kokoonnuttiin yhteen viettämään kaveripariskunnan tupareita - ja tietenkin Euroviisuja, tuota glitterin, repäistävien mekkojen, pyroesitysten ja yleisen korniuden vuosittaista festivaalia. Vaikka viisut päättyivät kohdaltamme yhtä karvaasti kuin Suomi - Ruotsi -peli, meno oli hyvä, johtuneeko tottumuksesta Suomen häviämiseen lähes kaikessa.

Booli.


Tovereiden jalkoja

Kuohuviinin ja viisujen huumassa erehdyin sitten myös erään puoliksi britin kaverin kanssa lyömään vetoa siitä, meneekö Suomi Britannian ohi. No ei mennyt, koska Suomella vain on mentävä huonosti, vaikka vastassa on viimeksi 80-luvulla cool Bonnie Tyler. Kun muut lähtivät koteihinsa, jatkoin siis kaverin kanssa vielä Dorikseen, jossa katkerasti tarjosin sille pirun britille oluen. 



Tällä viikolla olenkin ollut lähinnä töissä ja yrittänyt tehdä tuota kuvakirja-analyysia. Nimenomaan siis yrittänyt, luonnoksen tasolla on koko homma vieläkin. Koulua vaan on ollut tänä keväänä niin vähän, että homman saaminen vauhtiin tuntuu järjettömän vaikealta. Ensi syksynä jätän kyllä työt sikseen ja keskityn kouluun, kolme iltaa viikossa töissä on vaan ihan liikaa jos haluaa kunnolla nauttia opiskelusta. Ja kyllähän sitä töissä ehtii olla koko elämän! Mua kauhistuttaa aika pirusti se ajatus, että syksyllä alkava neljäs yliopistovuosi menis samassa työn ja koulun ristipaineessa, jossa ehtii panostaan molempiin osa-alueisiin vaan puoliks.

Koska mulla on verbaalisesti tosi köyhä fiilis, tässä teille loppu kerrottava kuvien muodossa. Hyvää yötä!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti