maanantai 8. heinäkuuta 2013

nickimooreforever.com

Tapahtunutta:

- The Bling Ring. Sisko ei oikein tykännyt, mä olin lumoutunut. Kun yhdeltä lempiohjaajista tulee uusi elokuva, tuntuu samalta kuin silloin nuorempana, kun sai uuden Potterin käsiin. Lumoutumista edisti se, että Coppolan edellisestä elokuvasta Somewhere en tykännyt, mutta tämä upposi kuin Jussi ja kuokka suohon, kuin lusikka mousseen.

- Jesse Kaikuranta Tammerkosken sillalla. Eteerinen ja vangitsevan hieno keikka!

- Täysin kännäämiseen kadonnut viime viikonloppu. Perjantaina pääsin yhdeksältä, mikä ei tietenkään jätä hirveästi tunteja vuorokaudesta jäljelle. Lauantaina oli kaverin synttärit, joten aloitin juomisen neljältä ja lopetin 12 tuntia myöhemmin. Sunnuntai kului toipumiseen ja naurettavien ruokamäärien tuhoamiseen. Tänään valmistauduin töihin OH GOD WHY -fiiliksellä ja sattumalta työpäivä oli pitkästä aikaa pelkkää OH GOD WHY -tykitystä. Ehkä huomenna kivempia ihmisiä. Kyllä, koputin puuta, tai meidän Ikeasta ostettua sohvapöytää eli puujäljitelmää.

Odotettavaa:

- MUSE. MUSE. MUSEMUSEMUSEMUSEMUSE KOLME VIIKKOA AAAAAAAAAAAAA!!!

- Syksy. Te kaikki varmaan vihaatte mua tän jälkeen, mutta en malta odottaa että työt loppuu ja pääsen keskittyyn opiskeluun kunnolla.

Kysyttävää:

- Mun päässä soi In the navy. Miksi?

Näköjään en kirjallisesti saa tän järkevämpää settiä aikaan, joten tässä teille kuvia.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti